Павел Колев е пред напускане на Локомотив (Пловдив), пише Тема Спорт.

...
Павел Колев е пред напускане на Локомотив (Пловдив), пише Тема Спорт.
Коментари Харесай

Павел Колев напуска Локо след само два месеца в клуба

Павел Колев е пред овакантяване на Локомотив (Пловдив), пише " Тема Спорт ". Изпълнителният шеф на черно-белите ще си тръгне от " Лаута " след единствено два месеца в клуба. Той пристигна при смърфовете при започване на юни и незабавно стартира дейна работа.

Една от главните аргументи за решението на Колев е разминавания във вижданията и клубната политика на Локо. Идването му съответства с преподписването на контракта с главния спонсор WINBET и новата екипировка - марка Joma.
 Сериозни терзания налегнаха лагера на Локомотив (Пловдив)
Сериозни терзания налегнаха лагера на Локомотив (Пловдив)

Ето за какво

Бившият началник в Левски и БФС към този момент е подал молба за овакантяване. До десетина дни се чака да има развиване по тематиката. Павел Колев е и пратеник на УЕФА за мачове от европейските клубни шампионати и националните тимове.

Локомотив (Пловдив) завоюва безапелационно последния си мач - гостуването на Локомотив (София) в " Надежда ", с 4:2. Интересното е, че на идващия ден, в понеделник, Павел Колев бе видян на обяд в центъра на София с единия от притежателите Христо Крушарски. В известен ресторант двамата обсъждаха неща към клуба. Не е изключено на тази среща Колев да е уведомил Крушарски за желанията си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР